Produktbild
Adnan Y. (Hrsg.) Tamime

Milk Processing and Quality Management

Buch

The Society of Dairy Technology (SDT) has joined with Wiley-Blackwell to produce a series of technical dairy-related handbooks providing an invaluable resource for all those involved in the dairy industry; from practitioners to technologists working in both traditional and modern large-scale dairy operations.The fifth volume in the series, Milk Processing and Quality Management, provides timely and comprehensive guidance on the processing of liquid milks by bringing together contributions from leading experts around the globe. This important book covers all major aspects of hygienic milk production, storage and processing and other key topics… Mehr

CHF 275.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4051-4530-5
  • EAN: 9781405145305
  • Produktnummer: 19160702
  • Verlag: John Wiley and Sons Ltd
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2008
  • Seitenangabe: 344 S.
  • Masse: H17.7 cm x B25.4 cm x D2.6 cm 724 g
  • Gewicht: 724
  • Sonstiges: Undergraduate

Über den Autor


Dr Adnan Tamime is a Dairy Science and Technology Consultant based in Scotland, UK

21 weitere Werke von Adnan Y. (Hrsg.) Tamime:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.