Produktbild
Robert W. Allen

Food in Early Modern Europe

Buch

Rarely do we read about the roles of food in history. Yet its study offers us a humanizing look at those who lived before us. This unique book examines food's importance during the massive evolution of Europe following the Middle Ages. Included are many period recipes, never before available in English, along with evocative illustrations and a timeline.

CHF 85.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Albala, Ken
  • ISBN: 978-0-313-31962-4
  • EAN: 9780313319624
  • Produktnummer: 1610066
  • Verlag: Greenwood
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2003
  • Seitenangabe: 282 S.
  • Masse: H24.0 cm x B16.1 cm x D1.9 cm 592 g
  • Abbildungen: HC gerader Rücken kaschiert
  • Gewicht: 592

3 weitere Werke von Robert W. Allen:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.