Produktbild
Leo M. L. (Hrsg.) Nollet

Proteomics for Food Authentication

Ebook (PDF Format)

Consumers have the right to know what is in the food they are eating, and accordingly, a number of global food regulations require that the provenance of the food can be guaranteed from farm to fork. Many different instrumental techniques have been proposed for food authentication. Although traditional methods are still being used, new approaches such as genomics, proteomics, and metabolomics are helping to complement existing methodologies for verifying the claims made about certain food products. During the last decade, proteomics (the largescale analysis of proteins in a particular biological system at a particular time) has been applied t… Mehr

CHF 193.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Ötles, Semih (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-429-52403-5
  • EAN: 9780429524035
  • Produktnummer: 34003653
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2020
  • Seitenangabe: 266 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 30'008 KB
  • Auflage: 1. Auflage
  • Abbildungen: 39 schwarz-weiße Abbildungen, 19 schwarz-weiße Tabellen

Über den Autor


110143552

72 weitere Werke von Leo M. L. (Hrsg.) Nollet:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.