Lost Desserts
Celebrating a lost era of elegant dining, this beautiful volume is evocative of other times and worlds. The 70 recipes included--adapted for the home cook and updated for the modern palate--are organized by type of dessert, which run the gamut from Bavarians, cremes, Charlottes, mousses, puddings, fools, jellies, to frozen desserts, custards, cakes, pies, tarts, and tortes.
CHF 43.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V136:
Neuauflage/Nachdruck unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-0-8478-2983-5
- EAN: 9780847829835
- Produktnummer: 23078117
- Verlag: Rizzoli International Publications
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2007
- Seitenangabe: 192 S.
- Masse: H28.2 cm x B23.7 cm x D2.6 cm 1'370 g
- Abbildungen: 30 colour illustrations
- Gewicht: 1370
- Sonstiges: General (US: Trade)
1 weiteres Werk von Gail Monaghan:
Bewertungen
Anmelden