Produktbild
Lisa (Hrsg.) Jordan

Food Science and Technology

Buch

Food science and technology is an applied branch of science dealing with food processing, production and consumption processes and techniques. It is an interdisciplinary field that aims to understand the nutritional value of food and involves research and development for technological advancements in mass production of food products. The book emphasizes on various techniques to enhance product quality and improve efficiency of processed food products. It provides a detailed account of emerging technologies in food processing and preservation, food engineering and biotechnology applications, etc. This book is helpful for students, researchers… Mehr

CHF 210.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-68286-255-1
  • EAN: 9781682862551
  • Produktnummer: 19983913
  • Verlag: Syrawood Publishing House
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 268 S.
  • Masse: H28.6 cm x B22.1 cm x D1.9 cm 944 g
  • Abbildungen: HC gerader Rücken kaschiert
  • Gewicht: 944

18 weitere Werke von Lisa (Hrsg.) Jordan:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.