Produktbild
Leo M. L. (Hrsg.) Nollet

Mass Spectrometry Imaging in Food Analysis

Ebook (PDF Format)

Food contains various compounds and many technologies exist to analyze those molecules of interest. However, the analysis of the spatial distribution of those compounds using conventional technology, such as liquid chromatography-mass spectrometry or gas chromatography-mass spectrometry is difficult. Mass spectrometry imaging (MSI) is a mass spectrometry technique to visualize the spatial distribution of molecules, as biomarkers, metabolites, peptides or proteins by their molecular masses. Despite the fact that MSI has been generally considered a qualitative method, the signal generated by this technique is proportional to the relative abunda… Mehr

CHF 193.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-429-76530-8
  • EAN: 9780429765308
  • Produktnummer: 33957546
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2020
  • Seitenangabe: 214 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 42'265 KB
  • Abbildungen: 25 schwarz-weiße und 22 farbige Abbildungen, 12 schwarz-weiße Tabellen

Über den Autor


109816825

72 weitere Werke von Leo M. L. (Hrsg.) Nollet:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.