Produktbild
Hannah Miles

The Complete Gluten-free Baker

More than 100 deliciously gluten-free recipes

Buch

Tried-and-tested recipes for gluten-free baked treats, including both sweet and savoury. Also includes advice on gluten-free ingredients. Illustrated.

CHF 29.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-84975-762-1
  • EAN: 9781849757621
  • Produktnummer: 19974413
  • Verlag: Ryland Peters & Small
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 192 S.
  • Masse: H24.5 cm x B23.8 cm x D2.2 cm 945 g
  • Abbildungen: 100 col photographs
  • Gewicht: 945

Über den Autor


A lawyer and MasterChef finalist, Hannah Miles has developed a second career as a cake maker and food writer. She is the author of Popcorn Treats (978-1-84975-200-8), Milkshake Bar (978-1-84975-191-9), Doughnuts (978-1-84975-251-0), Cheesecake (978-1-84975-352-4), Sweetie Pie (978-1-84975-610-5) and Naked Cakes (978-1-84975-599-3) - all published by Ryland Peters & Small. Hannah lives in the UK but is a regular visitor to Brooklyn, NY, where her brother and his young family enjoy discovering new pies to share with her.

27 weitere Werke von Hannah Miles:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.