Produktbild
Murlidhar (Hrsg.) Meghwal

Food Process Engineering

Emerging Trends in Research and Their Applications

Ebook (EPUB Format)

Food Process Engineering: Emerging Trends in Research and Their Applications provides a global perspective of present-age frontiers in food process engineering research, innovation, and emerging trends. It provides an abundance of new information on a variety of issues and problems in food processing technology. Divided into five parts, the book presents new research on new trends and technologies in food processing, ultrasonic treatment of foods, foods for specific needs, food preservation, and food hazards and their controls.

CHF 52.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Goyal, Megh R. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-315-34193-4
  • EAN: 9781315341934
  • Produktnummer: 31777623
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 436 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 11'993 KB
  • Abbildungen: 44 schwarz-weiße und 16 farbige Abbildungen

22 weitere Werke von Murlidhar (Hrsg.) Meghwal:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.