Bill Smith
Crabs and Oysters: A Savor the South Cookbook
Buch
Crabs and oysters take center stage as Chef Bill Smith conveys his passion for preparing these sumptuous shellfish. Smith's sensibilities as a North Carolinian born and raised down east are vibrantly on display as he recalls the joy of growing up catching crabs and shucking oysters.
CHF 26.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-4696-2262-0
- EAN: 9781469622620
- Produktnummer: 18022890
- Verlag: Univ Of North Carolina Pr
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2015
- Seitenangabe: 128 S.
- Masse: H22.4 cm x B14.9 cm x D1.7 cm 345 g
- Gewicht: 345
76 weitere Werke von Bill Smith:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.