Produktbild
Volker Bach

The Kitchen, Food, and Cooking in Reformation Germany

Ebook (EPUB Format)

In international culinary history, Germany is still largely a blank space, its unparalleled wealth of source material and large body of published research available only to readers of German. This books aims to give everybody else an overview of German foodways at a crucial juncture in its history. The Reformation era, broadly speaking from the Imperial Reforms of the 1480s to the beginning of the Thirty Years' War, laid the foundations for many developments in German culture, language, and history, not least the notion of its existence as a country. Understanding the food traditions and habits of the time is important to anyone studying Germ… Mehr

CHF 110.95

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4422-5128-1
  • EAN: 9781442251281
  • Produktnummer: 21970400
  • Verlag: Rowman & Littlefield Publishers
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 218 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 1'656 KB

Über den Autor


By Volker Bach

43 weitere Werke von Volker Bach:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.