Dictionary of Carbohydrates
An easy-to-use reference source for all scientists working with carbohydrates, the Dictionary of Carbohydrates with CD-ROM, Second Edition builds on the success of its previous edition by providing a substantially increased number of compounds. The presentation is sharpened by a careful review of existing entries. With 24,000 compounds, it represen
CHF 251.55
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
- ISBN: 978-1-00-061156-4
- EAN: 9781000611564
- Produktnummer: 33095933
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2005
- Seitenangabe: 1304 S.
- Plattform: EPUB
- Masse: 147'627 KB
- Auflage: 2. Auflage
Über den Autor
Peter M. Collins (Birkbeck College, London, UK)
3 weitere Werke von Peter M. (Hrsg.) Collins:
Bewertungen
Anmelden