Produktbild
Leah Koenig

The Jewish Cookbook

Buch

A rich trove of contemporary global Jewish cuisine, featuring hundreds of stories and recipes for home cooks everywhere The Jewish Cookbook is an inspiring celebration of the diversity and breadth of this venerable culinary tradition. A true fusion cuisine, Jewish food evolves constantly to reflect the changing geographies and ingredients of its cooks. Featuring more than 400 home-cooking recipes for everyday and holiday foods from the Middle East to the Americas, Europe, Asia, and Africa - as well as contemporary interpretations by renowned chefs including Yotam Ottolenghi, Michael Solomonov, and Alex Raij - this definitive compendium of Je… Mehr

CHF 61.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-7148-7933-8
  • EAN: 9780714879338
  • Produktnummer: 31311462
  • Verlag: Phaidon Verlag GmbH
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 432 S.
  • Masse: H27.6 cm x B19.0 cm x D4.5 cm 1'545 g
  • Abbildungen: 100 farbige Fotos
  • Gewicht: 1545

Über den Autor


Leah Koenigis a cookbook author and an authorityon Jewish cuisine. Her writing and recipes haveappeared in the New York Times, The Wall StreetJournal, Saveur, and New York magazine, and onFood52, Epicurious, Taste, and Tablet.

8 weitere Werke von Leah Koenig:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.