Produktbild
Institute of Medicine

Managing Food Safety Practices from Farm to Table: Workshop Summary

Buch

Legal regulations and manufacturers' monitoring practices have not been enough to prevent contamination of the national food supply and protect consumers from serious harm. In addressing food safety risks, regulators could perhaps better ensure the quality and safety of food by monitoring food production not just at a single point in production but all along the way, from farm to table. Recognizing the troubled state of food safety, the Institute of Medicine's (IOM) Food Forum met in Washington, DC, on September 9, 2008, to explore the management of food safety practices from the beginning of the supply chain to the marketplace.

CHF 49.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Food and Nutrition Board / Food Forum
  • ISBN: 978-0-309-13166-7
  • EAN: 9780309131667
  • Produktnummer: 4915099
  • Verlag: Natl Academy Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 116 S.
  • Masse: H22.6 cm x B15.0 cm x D0.8 cm 204 g
  • Auflage: New
  • Gewicht: 204

100 weitere Werke von Institute of Medicine:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.