Pulsed Electric Fields in Food Processing
Fundamental Aspects and Applications
Pulsed Electric Fields (PEF) is one of the nonthermal processing approaches that is receiving considerable attention by scientists, government and the food industry as a potential technique to be fully adopted to process foods at the industrial level. PEF presents a number of advantages including minimal changes to fresh foods, inactivation of a wi
CHF 69.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Zhang, Q. Howard (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4200-1510-2
- EAN: 9781420015102
- Produktnummer: 31670890
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2019
- Seitenangabe: 289 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 81'756 KB
- Auflage: 1. Auflage
7 weitere Werke von Gustavo V. (Hrsg.) Barbosa-Canovas:
Bewertungen
Anmelden