Produktbild
Gustavo V. (Hrsg.) Barbosa-Canovas

Pulsed Electric Fields in Food Processing

Fundamental Aspects and Applications

Ebook (PDF Format)

Pulsed Electric Fields (PEF) is one of the nonthermal processing approaches that is receiving considerable attention by scientists, government and the food industry as a potential technique to be fully adopted to process foods at the industrial level. PEF presents a number of advantages including minimal changes to fresh foods, inactivation of a wi

CHF 69.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Zhang, Q. Howard (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4200-1510-2
  • EAN: 9781420015102
  • Produktnummer: 31670890
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 289 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 81'756 KB
  • Auflage: 1. Auflage

7 weitere Werke von Gustavo V. (Hrsg.) Barbosa-Canovas:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.