Michael Ruhlman
The Elements of Cooking
Translating the Chef's Craft for Every Kitchen
BuchCHF 28.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V113:
Lieferbar in ca. 20-45 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Bourdain, Anthony (Einf.)
- ISBN: 978-0-7432-9978-7
- EAN: 9780743299787
- Produktnummer: 23886503
- Verlag: Simon & Schuster N.Y.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2007
- Seitenangabe: 256 S.
- Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D2.5 cm 406 g
- Gewicht: 406
Über den Autor
Michael Ruhlman is the author of twelve books, including the bestselling The Making of a Chef and The French Laundry Cookbook. He lives in Cleveland with his wife, daughter, and son and is a frequent contributor to The New York Times and Gourmet as well as his highly popular blog at Ruhlman.com.
45 weitere Werke von Michael Ruhlman:
Translating the Chef's Craft for Every Kitchen
Ebook (EPUB Format)
CHF 12.25
Translating the Chef's Craft for Every Kitchen
Ebook (EPUB Format)
CHF 48.35
Translating the Chef's Craft for Every Kitchen
Ebook (EPUB Format)
CHF 22.55
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.