Produktbild
Catherine Parr Traill

Catharine Parr Traill's the Female Emigrant's Guide

Cooking with a Canadian Classic

Buch

Nathalie Cooke is associate dean of the McGill Library, professor of English at McGill University, and the editor of What¿s to Eat?: Entr¿ in Canadian Food History. Fiona Lucas is co-founder of the Culinary Historians of Canada. She lives in Toronto.

CHF 169.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Cooke, Nathalie (Hrsg.) / Lucas, Fiona (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-7735-4929-6
  • EAN: 9780773549296
  • Produktnummer: 21953406
  • Verlag: McGill-Queen's University Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 608 S.
  • Masse: H20.3 cm x B17.8 cm x D0.0 cm
  • Abbildungen: 36 drawings, 2 map
  • Sonstiges: General (US: Trade)

65 weitere Werke von Catherine Parr Traill:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.