Catherine Parr Traill
Catharine Parr Traill's the Female Emigrant's Guide
Cooking with a Canadian Classic
Buch
Nathalie Cooke is associate dean of the McGill Library, professor of English at McGill University, and the editor of What¿s to Eat?: Entr¿ in Canadian Food History. Fiona Lucas is co-founder of the Culinary Historians of Canada. She lives in Toronto.
CHF 169.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Cooke, Nathalie (Hrsg.) / Lucas, Fiona (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-7735-4929-6
- EAN: 9780773549296
- Produktnummer: 21953406
- Verlag: McGill-Queen's University Press
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 608 S.
- Masse: H20.3 cm x B17.8 cm x D0.0 cm
- Abbildungen: 36 drawings, 2 map
- Sonstiges: General (US: Trade)
65 weitere Werke von Catherine Parr Traill:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.