Produktbild
Neil J. Heppell

Continuous Thermal Processing of Foods: Pasteurization and Uht Sterilization

Buch

This new book updates and expands Harold Burton's classic book, UHT Processing of Milk and Milk Products, to provide comprehensive, state-of-the-art coverage of thermal processing of liquid and particulate foods. The food products covered now include soups, sauces, fruit juices, and other beverages, in addition to milk and milk products. Pasteurization, sterilization, and aseptic processing are all discussed, with emphasis on the underlying principles and problems of heat treatment of more viscous fluids, where streamline flow conditions are likely to prevail, and of products containing particles. Pasteurization and heat treatments d… Mehr

CHF 291.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Lewis, Michael J.
  • ISBN: 978-0-8342-1259-6
  • EAN: 9780834212596
  • Produktnummer: 1429194
  • Verlag: Springer Us
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2000
  • Seitenangabe: 468 S.
  • Masse: H26.0 cm x B18.3 cm x D3.0 cm 1'070 g
  • Auflage: 2000
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Gewicht: 1070

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.