Michael P. (Hrsg.) Doyle
Microbial Risk Analysis of Foods
Buch
This volume provides an invaluable explanation of microbial risk assessment of foods and clear interpretations of its implications. This book goes beyond the basics of microbial risk assessment to include the relationship between risk assessment and other microbial food safety concepts. A practical case study chapter puts the books key concepts to work in a real situation.
CHF 120.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Schaffner, Donald (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-55581-461-8
- EAN: 9781555814618
- Produktnummer: 3143080
- Verlag: Asm Pr
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2007
- Seitenangabe: 270 S.
- Masse: H23.7 cm x B16.1 cm x D1.8 cm 449 g
- Gewicht: 449
20 weitere Werke von Michael P. (Hrsg.) Doyle:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.