John Prescott
Taste Matters
Why We Like the Foods We Do
Buch
A scientific analysis of why we prefer the sorts of foods we do in preference to others. This surveys a broad range of factors, from cultural traditions to physiological and genetic influences. Argues that in affluent Western societies, food selection is increasingly unrelated to nutrient intake, and is more about sensory, and sometimes intellectual, pleasure.
CHF 43.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-86189-914-9
- EAN: 9781861899149
- Produktnummer: 12358089
- Verlag: Reaktion Books
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2012
- Seitenangabe: 224 S.
- Masse: H22.1 cm x B15.1 cm x D2.3 cm 390 g
- Gewicht: 390
- Sonstiges: General (US: Trade)
34 weitere Werke von John Prescott:
Why We Like the Foods We Do
Ebook (PDF Format)
CHF 140.00
Why We Like the Foods We Do
Ebook (EPUB Format)
CHF 140.00
Why We Like the Foods We Do
Ebook (EPUB Format)
CHF 172.00
Why We Like the Foods We Do
Ebook (PDF Format)
CHF 98.00
Why We Like the Foods We Do
Ebook (PDF Format)
CHF 45.00
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.