Produktbild
John Prescott

Taste Matters

Why We Like the Foods We Do

Buch

A scientific analysis of why we prefer the sorts of foods we do in preference to others. This surveys a broad range of factors, from cultural traditions to physiological and genetic influences. Argues that in affluent Western societies, food selection is increasingly unrelated to nutrient intake, and is more about sensory, and sometimes intellectual, pleasure.

CHF 43.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-86189-914-9
  • EAN: 9781861899149
  • Produktnummer: 12358089
  • Verlag: Reaktion Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 224 S.
  • Masse: H22.1 cm x B15.1 cm x D2.3 cm 390 g
  • Gewicht: 390
  • Sonstiges: General (US: Trade)

34 weitere Werke von John Prescott:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.