Produktbild
Michael Booth

Sushi and Beyond

What the Japanese Know About Cooking

Ebook (EPUB Format)

'His account of their foodie family road trip establishes Booth as the next Bill Bryson.' New York TimesJapan is the pre-eminent food nation on earth. The creativity of the Japanese, their dedication and ingenuity, not to mention courage in the face of dishes such as cod sperm and octopus ice cream, is only now beginning to be fully appreciated in the sushi-saturated West, as are the remarkable health benefits of the traditional Japanese diet.Food and travel writer Michael Booth sets of to take the culinary pulse of contemporary Japan and he and his young family travel the length of the country - from bear-infested, beer-loving Hokkaido to sn… Mehr

CHF 12.25

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4481-8054-7
  • EAN: 9781448180547
  • Produktnummer: 21803754
  • Verlag: Vintage Digital
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 336 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 620 KB

Über den Autor


Michael Booth

45 weitere Werke von Michael Booth:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.