Produktbild
Alexander K C Leung

Food Allergy

Buch

Food allergy is an adverse reaction resulting from an inappropriate immunological response to a food antigen. It usually presents itself as a multi-system involvement. Definitive treatment of food allergy is strict elimination of the offending food from the diet. Symptomatic reactivity to food allergens is generally very specific, and patients rarely react to more than one food in a botanical or animal species. If elimination diets are prescribed, care must be taken to ensure that they are palatable and nutritionally adequate. Patients must have a good knowledge of foods containing the allergen and must be taught to scrutinise the labels of a… Mehr

CHF 105.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Leung, James S C
  • ISBN: 978-1-61728-952-1
  • EAN: 9781617289521
  • Produktnummer: 10315557
  • Verlag: Nova Science Publishers Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 83 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.5 cm x D0.6 cm 164 g
  • Gewicht: 164
  • Sonstiges: General (US: Trade)

5 weitere Werke von Alexander K C Leung:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.