Produktbild
Samin (Hrsg.) Nosrat

Best American Food Writing 2019

Ebook (EPUB Format)

A NATIONAL BESTSELLERNew York Times best-selling author and James Beard Award winner Samin Nosrat collects the year's finest writing about food and drink. ';Good food writing evokes the senses,' writes Samin Nosrat, best-selling author of Salt, Fat, Acid, Heat and star of the Netflix adaptation of the book. ';It makes us consider divergent viewpoints. It makes us hungry and motivates us to go out into the world in search of new experiences. It charms and angers us, breaks our hearts, and gives us hope. And perhaps most importantly, it creates empathy within us.' Whether it's the dizzying array of Kit Kats in Japan, a reclamation of the queer… Mehr

CHF 24.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-328-66309-2
  • EAN: 9781328663092
  • Produktnummer: 35582151
  • Verlag: HMH Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 320 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 7'888 KB

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.