Produktbild
Fereidoon Shahidi

Flavor of Meat, Meat Products and Seafood

Buch

The first edition of Flavor of Meat and Meat Products was described as 'the best compilation of data on meat flavor yet published.' This edition has now been updated and extended to include the latest developments concerning both meat and fish flavor. It presents the latest research on species flavors, cured meat flavor, methods of assessment of flavor quality and consequences of meat deterioration. The coverage is divided into three parts which deal with species flavors, the effects of constituents and processing on flavor, and the analytical methods, chemical and sensory, of assessing meat flavor. The book is highly recommended for… Mehr

CHF 264.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-7514-0484-5
  • EAN: 9780751404845
  • Produktnummer: 3054903
  • Verlag: Springer Us
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1998
  • Seitenangabe: 452 S.
  • Masse: H24.1 cm x B16.0 cm x D2.9 cm 840 g
  • Auflage: 2nd ed. 1998
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Gewicht: 840

96 weitere Werke von Fereidoon Shahidi:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.