Produktbild
Jianshe (Hrsg.) Chen

Modifying Food Texture: Novel Ingredients and Processing Techniques

Buch

. Modifying Food Texture, Volume 1: Novel Ingredients and Processing Techniques discusses texture as an important aspect of consumer food acceptance and preference, and the fact that specific consumer groups, including infants, the elderly, and dysphagia patients require texture-modified foods. . Topics covered include ingredients and processing techniques used in texture modification of foods, an overview of food texture issues, the novel use of processing techniques for texture modification, and the uses of food ingredients in texture-modified foods.

CHF 267.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Rosenthal, Andrew (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-78242-333-1
  • EAN: 9781782423331
  • Produktnummer: 17593501
  • Verlag: Woodhead Pub
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 292 S.
  • Masse: H23.6 cm x B15.6 cm x D2.2 cm 592 g
  • Gewicht: 592

3 weitere Werke von Jianshe (Hrsg.) Chen:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.