Glyn O. (Hrsg.) Phillips
Handbook of Hydrocolloids
Buch
Edited by two leading international authorities in the field, the second edition reviews over twenty-five hydrocolloids, covering structure and properties, processing, functionality, applications and regulatory status.
CHF 455.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Williams, Peter A. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-84569-414-2
- EAN: 9781845694142
- Produktnummer: 13339594
- Verlag: Woodhead Pub
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2009
- Seitenangabe: 924 S.
- Masse: H24.3 cm x B16.7 cm x D6.1 cm 1'512 g
- Auflage: 2. A.
- Gewicht: 1512
Über den Autor
Glyn O. Phillips is Chairman of Phillips Hydrocolloids Research Ltd, UK. Glyn O. Phillips is a internationally renowned expert on hydrocolloids and food proteins. Along with Peter A. Williams he was the founder of the international journal Food Hydrocolloids, founding Directors of the Food Hydrocolloids Trust and the Gums and Stabilisers for the Food Industry Conferences. Peter A. Williams is a director of the Centre for Water Soluble Polymers.
26 weitere Werke von Glyn O. (Hrsg.) Phillips:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.