Produktbild
Jorge E. (Hrsg.) Lozano

Trends in Food Engineering

Ebook (PDF Format)

Trends in Food Engineering presents a wide vision of food engineering, with an emphasis on topics vital to the food industry today. The first section deals with physical and sensory properties of food. The emphasis in these chapters is on structure-function relationships, food rheology, and the correlations between physicochemical and sensory data.

CHF 71.60

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Anon, Cristina (Hrsg.) / Barbosa-Canovas, Gustavo V. (Hrsg.) / Parada-Arias, Efren (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4822-7908-5
  • EAN: 9781482279085
  • Produktnummer: 32786747
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2000
  • Seitenangabe: 347 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 86'785 KB

1 weiteres Werk von Jorge E. (Hrsg.) Lozano:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.