Produktbild
Leo M.L. (Hrsg.) Nollet

Handbook of Food Analysis

Ebook (PDF Format)

Thoroughly updated to accommodate recent research and state-of-the-art technologies impacting the field, Volume 2: Residues and Other Food Component Analysis of this celebrated 3 volume reference compiles modern methods for the detection of residues in foods from pesticides, herbicides, antibacterials, food packaging, and other sources. Volume 2 ev

CHF 390.85

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4822-7646-6
  • EAN: 9781482276466
  • Produktnummer: 28781442
  • Verlag: Crc Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2004
  • Seitenangabe: 888 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 0 KB

33 weitere Werke von Leo M.L. (Hrsg.) Nollet:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.