Leo M.L. (Hrsg.) Nollet
Handbook of Food Analysis
Ebook (PDF Format)
Thoroughly updated to accommodate recent research and state-of-the-art technologies impacting the field, Volume 2: Residues and Other Food Component Analysis of this celebrated 3 volume reference compiles modern methods for the detection of residues in foods from pesticides, herbicides, antibacterials, food packaging, and other sources. Volume 2 ev
CHF 390.85
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
- ISBN: 978-1-4822-7646-6
- EAN: 9781482276466
- Produktnummer: 28781442
- Verlag: Crc Press
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2004
- Seitenangabe: 888 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 0 KB
33 weitere Werke von Leo M.L. (Hrsg.) Nollet:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.