Produktbild
G. (Hrsg.) Boin

Functional Food

2nd Edition A synopsis of the legal framework in the European Union and selected other countries

Buch

Consumer demand for foods with specific health benefits has increased the economic importance of developing, producing and marketing functional food. However, within in the European Union, this area of food law is harmonized to a minor extent only. Therefore, the economic operators face the difficulty of having to comply with national laws that might differ substantially from one Member State to another. This synopsis is aimed at facilitating the first approach to the legal framework of functional food within the European Union and selected other countries.

CHF 23.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Conte-Salinas, Nicola (Hrsg.) / Grube, Markus (Hrsg.) / Rusconi, Giorgio (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-8391-9492-8
  • EAN: 9783839194928
  • Produktnummer: 11215356
  • Verlag: Books On Demand
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 144 S.
  • Masse: H22.3 cm x B15.4 cm x D2.0 cm 227 g
  • Auflage: 2. Auflage
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 227

1 weiteres Werk von G. (Hrsg.) Boin:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.