Produktbild
Haiming Liu

From Canton Restaurant to Panda Express: A History of Chinese Food in the United States

Buch

Takes readers on a compelling journey from the California Gold Rush to the present, letting readers witness both the profusion of Chinese restaurants across the US and the evolution of distinct American-Chinese iconic dishes. Along the way, Haiming Liu explains how immigrants adapted their traditional food to suit local palates, and gives readers a taste of Chinese cuisine embedded in the bittersweet story of Chinese Americans.

CHF 41.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-8135-7474-5
  • EAN: 9780813574745
  • Produktnummer: 18100754
  • Verlag: Rutgers Univ Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 240 S.
  • Masse: H22.8 cm x B14.9 cm x D1.7 cm 312 g
  • Gewicht: 312
  • Sonstiges: Ab 18 - 22 J.

9 weitere Werke von Haiming Liu:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.