Produktbild
Shahidi, Fereidoon (University Research Professor, Department of Biochemistry, Memorial University of Newfoundland, Canada) (Hrsg.)

Maximising the Value of Marine by-Products

Buch

Over-exploitation and declining fish stocks are creating an urgent need for better utilisation of seafood by-products. This book covers marine by-product characterisation, recovery, processing techniques, food and non-food applications: essential information for those involved in seafood by-product valorisation.

CHF 275.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-84569-013-7
  • EAN: 9781845690137
  • Produktnummer: 13339470
  • Verlag: Elsevier Science & Technology
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 560 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm x D4.6 cm 960 g
  • Gewicht: 960
  • Sonstiges: Professional & Vocational

Über den Autor


Professor Fereidoon Shahidi is a University Research Professor at the Memorial University of Newfoundland, Canada. He is highly respected for his research in such areas as marine products and functional foods.

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.