Produktbild
Martin (Hrsg.) Wiedmann

Genomics of Foodborne Bacterial Pathogens

Buch

Foodborne illnesses caused by various bacterial, viral, and fungal pathogens lead to a high number of morbidity and mortality in the U.S. and throughout the world. Recent advances in microbial genomics have significantly improved our understanding of the physiology, evolution, ecology, epidemiology, and pathogenesis of different foodborne pathogens. This book focuses on the genomics of foodborne bacterial pathogens. It begins with a brief overview of the recent advances in microbial genomics and the impact of genomics on food safety research. Then, eight chapters follow that elaborate some in-depth reviews on the genomics of several common fo… Mehr

CHF 245.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Zhang, Wei (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4614-2802-2
  • EAN: 9781461428022
  • Produktnummer: 14788111
  • Verlag: Springer New York
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 536 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.5 cm x D2.8 cm 803 g
  • Auflage: 2011
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 803

4 weitere Werke von Martin (Hrsg.) Wiedmann:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.