Produktbild
Douglas Robert Brown

Restaurant Manager's Handbook

How to Set Up, Operate & Manage a Financially Successful Food Service Operation: Fourth Edition

Buch

Now in its fourth completely revised edition, this bestseller has nine new chapters detailing restaurant layout, equipment, principles for creating a safer work environment, and effective techniques to interview, hire, train, and manage employees. The companion CD-ROM contains all the forms demonstrated in the book for easy use in a PDF format.

CHF 135.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-910627-97-9
  • EAN: 9780910627979
  • Produktnummer: 16592240
  • Verlag: Atlantic Publishing Co
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2007
  • Seitenangabe: 1052 S.
  • Masse: H28.7 cm x B22.2 cm x D6.2 cm 2'798 g
  • Abbildungen: b/w photos & tables
  • Gewicht: 2798
  • Sonstiges: Professional & Vocational

5 weitere Werke von Douglas Robert Brown:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.