Produktbild
Alan Beardsworth

Sociology on the Menu

An Invitation to the Study of Food and Society

Buch

Sociology on the Menu is an accessible introduction to the sociology of food. Highlighting the social and cultural dimensions of the human food system, from production to consumption, it encourages us to consider new ways of thinking about the apparently mundane, everyday act of eating. The main areas covered include: * The origins of human subsistence and the development of the modern food system* Food, the family and eating out* Diet, health and the body image* The meanings of meat and vegetarianism.Sociology on the Menu provides a comprehensive overview of the literature, particularly helpful in this interdisciplinary field. It focuses on… Mehr

CHF 69.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Keil, Teresa
  • ISBN: 978-0-415-11425-7
  • EAN: 9780415114257
  • Produktnummer: 20391402
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1996
  • Seitenangabe: 288 S.
  • Masse: H23.2 cm x B15.5 cm x D2.0 cm 517 g
  • Abbildungen: Illustrations
  • Gewicht: 517

2 weitere Werke von Alan Beardsworth:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.