Produktbild
Ali Cinar

Batch Fermentation

Modeling: Monitoring, and Control

Ebook (PDF Format)

Illustrating techniques in model development, signal processing, data reconciliation, process monitoring, quality assurance, intelligent real-time process supervision, and fault detection and diagnosis, Batch Fermentation offers valuable simulation and control strategies for batch fermentation applications in the food, pharmaceutical, and chemical

CHF 278.65

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Parulekar, Satish J. / Undey, Cenk / Birol, Gulnur
  • ISBN: 978-0-203-91135-8
  • EAN: 9780203911358
  • Produktnummer: 13802857
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2003
  • Seitenangabe: 648 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 13'711 KB

Über den Autor


Ali Cinar (Illinois Institute of Technology, Chicago, USA) (Author) , Satish J. Parulekar (Illinois Inst. of Technology) (Author) , Cenk Undey (Illinois Institute of Technology, Chicago, Illinois, USA) (Author) , Gulnur Birol (Northwestern University, Evanston, Illinois USA) (Author)

8 weitere Werke von Ali Cinar:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.