Bradford Angier
Feasting Free on Wild Edibles
Buch
Outdoor wisdom from a respected and best-selling expert A noteworthy and useful guide brought back to print This practical guide to North American edible plants explains where to find them, when and how to gather them, and how to prepare them. Detailed drawings and descriptions allow for accurate identification of each plant discussed. More than 500 recipes are included, ranging from common to exotic dishes using plant seeds, flowers, fruits, leaves, stems, and roots.
CHF 23.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-0-8117-2754-9
- EAN: 9780811727549
- Produktnummer: 9616630
- Verlag: Stackpole Co
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2001
- Seitenangabe: 288 S.
- Masse: H21.2 cm x B13.8 cm x D2.2 cm 363 g
- Gewicht: 363
Über den Autor
Bradford Angier
30 weitere Werke von Bradford Angier:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.