Produktbild
Bradford Angier

Feasting Free on Wild Edibles

Buch

Outdoor wisdom from a respected and best-selling expert A noteworthy and useful guide brought back to print This practical guide to North American edible plants explains where to find them, when and how to gather them, and how to prepare them. Detailed drawings and descriptions allow for accurate identification of each plant discussed. More than 500 recipes are included, ranging from common to exotic dishes using plant seeds, flowers, fruits, leaves, stems, and roots.

CHF 23.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-8117-2754-9
  • EAN: 9780811727549
  • Produktnummer: 9616630
  • Verlag: Stackpole Co
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2001
  • Seitenangabe: 288 S.
  • Masse: H21.2 cm x B13.8 cm x D2.2 cm 363 g
  • Gewicht: 363

Über den Autor


Bradford Angier

30 weitere Werke von Bradford Angier:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.