Ikarus invites the world's best chefs
Exceptional recipes and international chefs in portrait
The culinary avant-gardeExecutive Chef Martin Klein is always in search of exceptional chefs and their dishes. His culinary tour leads him in the new edition of Ikarus invites the world's best chefs for example to the restaurant kitchens of Singapore, Japan, Germany, Denmark, Spain and France. Among this year¿s chefs one can find Asia's Best Female Chef 2018 Bee Satongun, who uses traditional cooking techniques while revolutionizing the Thai cuisine with finesse, a balance of flavors and the complexity of her dishes. The Dutch quartet of Jannis Brevet, Jacob Jan Boerma, Richard van Oostenbrugge and Michel van der Kroft arrives at Restaurant I…
Mehr
CHF 68.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
L024:
Lieferbar in 24 Stunden
Produktdetails
Weitere Autoren: Ikarus-Team (Hrsg.) / Korda, Uschi (Aufz.)
- ISBN: 978-3-7105-0039-8
- EAN: 9783710500398
- Produktnummer: 31351342
- Verlag: Pantauro
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2019
- Seitenangabe: 316 S.
- Masse: H34.1 cm x B25.8 cm x D3.5 cm 2'542 g
- Abbildungen: GB; mit zahlreichen farbigen Abbildungen
- Reihenbandnummer: 06
- Gewicht: 2542
13 weitere Werke von Martin (Hrsg.) Klein:
Bewertungen
Anmelden