Produktbild
Martin (Hrsg.) Klein

Ikarus invites the world's best chefs

Exceptional recipes and international chefs in portrait

Buch

The culinary avant-gardeExecutive Chef Martin Klein is always in search of exceptional chefs and their dishes. His culinary tour leads him in the new edition of Ikarus invites the world's best chefs for example to the restaurant kitchens of Singapore, Japan, Germany, Denmark, Spain and France. Among this year¿s chefs one can find Asia's Best Female Chef 2018 Bee Satongun, who uses traditional cooking techniques while revolutionizing the Thai cuisine with finesse, a balance of flavors and the complexity of her dishes. The Dutch quartet of Jannis Brevet, Jacob Jan Boerma, Richard van Oostenbrugge and Michel van der Kroft arrives at Restaurant I… Mehr

CHF 68.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Ikarus-Team (Hrsg.) / Korda, Uschi (Aufz.)
  • ISBN: 978-3-7105-0039-8
  • EAN: 9783710500398
  • Produktnummer: 31351342
  • Verlag: Pantauro
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 316 S.
  • Masse: H34.1 cm x B25.8 cm x D3.5 cm 2'542 g
  • Abbildungen: GB; mit zahlreichen farbigen Abbildungen
  • Reihenbandnummer: 06
  • Gewicht: 2542

13 weitere Werke von Martin (Hrsg.) Klein:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.