Produktbild
Jean Anthelme Brillat-Savarin

The Physiology of Taste

Ebook (EPUB Format)

Tell me what you eat and I will tell you what you are, declares French author Jean Anthelme Brillat-Savarin in one of the aphorisms that introduces this 1825 masterpiece on the subject of cooking as an art and eating as a pleasure. Humorous, satirical, and convivial, this extended paean to the joys of food and drink has earned an enduring place in the world's literature.Brillat-Savarin found his true passion in gastronomy, asserting that the discovery of a new dish does more for the happiness of mankind than the discovery of a new star. In his sparkling anecdotal style, he offers witty meditations on the senses, the science of gastronomy, the… Mehr

CHF 16.75

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-486-84440-4
  • EAN: 0800759844401
  • Produktnummer: 32743117
  • Verlag: Guilford Publications
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 352 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 8'289 KB

Über den Autor


Jean Anthelme Brillat-Savarin

33 weitere Werke von Jean Anthelme Brillat-Savarin:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.