Produktbild
Fritz (Hrsg.) Allhoff

Whiskey and Philosophy

A Small Batch of Spirited Ideas

Ebook (EPUB Format)

After decades of cut-and-paste offerings on the subject, this book is a must-read for anyone interested in whisk(e)y—whether single malt, bourbon, or anything else—and all that makes it truly unique.—Jim McEwan, Production Director, Bruichladdich DistilleryDoes being a philosopher require an appreciation of good whiskey or does having an appreciation of good whiskey make one philosophical? Whichever is the case, Whiskey & Philosophy makes for a thought-provoking and thirst-inducing read. Cheers!—Chris Morris, Master Distiller, Woodford Reserve DistilleryWhiskey & Philosophy contains a panacea of spiritual pleasure waiting to be enjoye… Mehr

CHF 26.45

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Adams, Marcus P. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-470-61562-1
  • EAN: 9780470615621
  • Produktnummer: 13934070
  • Verlag: Turner Publishing Company
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 384 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 708 KB
  • Auflage: 1. Auflage
  • Reihenbandnummer: 17

Über den Autor


Fritz Allhoff, Ph.D., is Assistant Professor in the Department of Philosophy at Western Michigan University. His research areas are in ethical theory, applied ethics, and the philosophy of biology/science. He is the editor of Wine & Philosophy and Food & Philosophy (with Dave Monroe).Marcus P. Adams, M.A., is a Ph.D. student in the Department of History and Philosophy of Science at the University of Pittsburgh.

41 weitere Werke von Fritz (Hrsg.) Allhoff:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.