Produktbild
P. R. Ashurst

Food Flavorings

Buch

The need for a further edition of a book is gratifying for contributors and editor alike. When faced with the corresponding challenge to identify what has changed in one sector of a particular industry, however, initial enthusiasm frequently declines. Nowhere is this more evident than in this book on food flavourings, because the industry still remains the tantalising blend of art, science and technology that was alluded to in the first edition. Instrumentation and analytical skills can now identify flavour components down to nanogram and picogram concentrations and yet the skilled flavourist is often still able to defeat this scientific abil… Mehr

CHF 130.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4684-8391-8
  • EAN: 9781468483918
  • Produktnummer: 16806013
  • Verlag: Springer Us
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 352 S.
  • Masse: H23.6 cm x B15.6 cm x D2.5 cm 525 g
  • Auflage: 1991
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 525

8 weitere Werke von P. R. Ashurst:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.