Andrew Langley
The Little Book of Vinegar Tips
Buch
You'll find notes on how to transform wines, rice, fruit, and herbs into bases and dressings for a variety of dishes as well as make-your-own master classes and advice aplenty on the pleasures of pickling and the joys of chutneys. Beyond great food ideas, there are solutions for a life free of limescale, dishwasher maintenance, and fridge deodorisation. A vial of vinegary wonders!
CHF 8.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-1-904573-92-0
- EAN: 9781904573920
- Produktnummer: 23999360
- Verlag: Absolute Pr
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2008
- Seitenangabe: 112 S.
- Masse: H9.9 cm x B9.9 cm x D2.0 cm 59 g
- Gewicht: 59
Über den Autor
Andrew Langley
100 weitere Werke von Andrew Langley:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.