Produktbild
Andrew Langley

The Little Book of Vinegar Tips

Buch

You'll find notes on how to transform wines, rice, fruit, and herbs into bases and dressings for a variety of dishes as well as make-your-own master classes and advice aplenty on the pleasures of pickling and the joys of chutneys. Beyond great food ideas, there are solutions for a life free of limescale, dishwasher maintenance, and fridge deodorisation. A vial of vinegary wonders!

CHF 8.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-904573-92-0
  • EAN: 9781904573920
  • Produktnummer: 23999360
  • Verlag: Absolute Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2008
  • Seitenangabe: 112 S.
  • Masse: H9.9 cm x B9.9 cm x D2.0 cm 59 g
  • Gewicht: 59

Über den Autor


Andrew Langley

100 weitere Werke von Andrew Langley:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.