David (Hrsg.) Watson
Food Science Reviews: Food Hygiene and Safety
Buch
Bridging the gap between journal articles and specialised books, Food Science Reviews will provide coverage of key areas of food science, and work as a standard reference on current work in the field. This topical first volume covers an area which is increasingly in the public and scientific eye. Expert contributions on all aspects of the microbiological and chemical safety of food provide a key review of food hygiene and safety.
CHF 85.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-1-85573-274-2
- EAN: 9781855732742
- Produktnummer: 11194273
- Verlag: Woodhead Pub
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1996
- Seitenangabe: 88 S.
- Masse: H23.3 cm x B17.8 cm x D0.6 cm 82 g
- Gewicht: 82
29 weitere Werke von David (Hrsg.) Watson:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.