Alexzander A. A. (Hrsg.) Asea
Heat Shock Proteins and Plants
Buch
Heat Shock Proteins and Plants provides the most up-to-date and concise reviews and progress on the role of heat shock proteins in plant biology, structure and function and is subdivided into chapters focused on Small Plant HSPs (Part I), Larger Plant HSPs (Part II) and HSPs for Therapeutic Gain (Part III). This book is written by eminent leaders and experts from around the world and is an important reference book and a must-read for undergraduate, postgraduate students and researchers in the fields of Agriculture, Botany, Crop Research, Plant Genetics and Biochemistry, Biotechnology, Drug Development and Pharmaceutical Sciences.
CHF 211.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V103:
Folgt in ca. 5 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Calderwood, Stuart K. (Hrsg.) / Kaur, Punit (Hrsg.)
- ISBN: 978-3-319-83495-5
- EAN: 9783319834955
- Produktnummer: 28394240
- Verlag: Springer International Publishing
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2018
- Seitenangabe: 352 S.
- Masse: H23.5 cm x B15.5 cm x D1.8 cm 534 g
- Auflage: Softcover reprint of the original 1st ed. 2016
- Abbildungen: Paperback
- Gewicht: 534
41 weitere Werke von Alexzander A. A. (Hrsg.) Asea:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.