Food & Agriculture Organization (Hrsg.)
Doing Aquaculture as a Business for Small and Medium-Scale Farmers. Practical Training Manual: Module 2: The Economic Dimension of Commercial Aquacult
Buch
Complementing module 1 on the technical dimension of commercial aquaculture, this training module looks at the economic aspects. It discusses the sustainability concept and its principles for aquaculture development, the definition and characteristics of both commercial and non-commercial aquaculture, and the concept of planning aquaculture as a business.
CHF 33.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-92-5-109924-7
- EAN: 9789251099247
- Produktnummer: 25180880
- Verlag: Food & Agriculture Orgn
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 37 S.
- Masse: H29.0 cm x B21.0 cm 132 g
- Gewicht: 132
100 weitere Werke von Food & Agriculture Organization (Hrsg.):
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.