Catherine Atkinson
Best-Ever Book of Preserves: The Art of Preserving: 140 Delicious Jams, Jellies, Pickles, Relishes and Chutneys Shown in 220 Stunning Photographs
Buch
Fill the shelves of your store cupboards with home-made condiments and confections, in this collection of tried-and-tested recipes.
CHF 26.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Mayhew, Maggie
- ISBN: 978-1-84681-308-5
- EAN: 9781846813085
- Produktnummer: 15763654
- Verlag: Southwater
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2014
- Seitenangabe: 224 S.
- Masse: H27.9 cm x B23.8 cm x D2.0 cm 1'162 g
- Gewicht: 1162
Über den Autor
Catherine Atkinson is a trained Cordon Bleu chef. She conributes to various food magazines. Maggie Mayhew is a full-time freelance food writer and home economist, working for national women's magazines.
81 weitere Werke von Catherine Atkinson:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.