Produktbild
Catherine Atkinson

Best-Ever Book of Preserves: The Art of Preserving: 140 Delicious Jams, Jellies, Pickles, Relishes and Chutneys Shown in 220 Stunning Photographs

Buch

Fill the shelves of your store cupboards with home-made condiments and confections, in this collection of tried-and-tested recipes.

CHF 26.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Mayhew, Maggie
  • ISBN: 978-1-84681-308-5
  • EAN: 9781846813085
  • Produktnummer: 15763654
  • Verlag: Southwater
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 224 S.
  • Masse: H27.9 cm x B23.8 cm x D2.0 cm 1'162 g
  • Gewicht: 1162

Über den Autor


Catherine Atkinson is a trained Cordon Bleu chef. She conributes to various food magazines. Maggie Mayhew is a full-time freelance food writer and home economist, working for national women's magazines.

81 weitere Werke von Catherine Atkinson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.