Foraging New York: Finding, Identifying, and Preparing Edible Wild Foods
From beach peas to serviceberries, hen of the woods to Indian cucumber, ostrich ferns to sea rocket, this guide uncovers the edible wild foods and healthful herbs of New York. Helpfully organized by environmental zone, the book is an authoritative guide for nature lovers, outdoorsmen, and gastronomes.
CHF 33.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-4930-2428-5
- EAN: 9781493024285
- Produktnummer: 21958963
- Verlag: Falcon Pr Pub
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 352 S.
- Masse: H22.9 cm x B15.0 cm x D1.8 cm 635 g
- Gewicht: 635
1 weiteres Werk von Wildman Steve Brill:
Bewertungen
Anmelden