Produktbild
Jeanne Bourin

The Book of Chocolate

Revised and Updated Edition

Buch

CHF 21.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Feltwell, John / Bailleux, Nathalie
  • ISBN: 978-2-08-020246-8
  • EAN: 9782080202468
  • Produktnummer: 17884616
  • Verlag: Random House N.Y.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 200 S.
  • Abbildungen: Farb. Abb.

Über den Autor


Jeanne Bourin is an award-winning French novelist. John Feltwell, a British naturalist, has written several books including Butterflies and Moths and Geraniums and Pelargoniums.Nathalie Bailleux, a French historian, has published a book on fashion and clothing.Odile Perrard, a novelist lives in France and has written several novels.Mariarosa Schiaffino, author of Chocolate and Goya. She lives in Italy. Régine Kopp is a journalist and lives in France.Corby Kummer is one of the most respected food journalists in the U.S. and a senior editor of The Atlantic Monthly. Kummer writes regularly for Martha Stewart Living, Self, the New York Times Magazine, and Food & Wine, and has authored The Joy of Coffee and The Pleasures of Slow Food.

4 weitere Werke von Jeanne Bourin:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.