Climate Change and Mycotoxins
Climate Change and Mycotoxins highlights the importance of the continuous study of climate change impacts on mycotoxigenic fungi and their toxins in food and feed crops. Changing climate conditions across every geographical zone greatly affect rainfall, temperature and concentration of greenhouse gases leading to loss in yield and quality of food crops. In outstanding contributions, the authors compile current evidence on the influence of climate change on mycotoxigenic fungi and mycotoxins in food crops pre- and postharvest and during storage of food and animal feed. The chemistry and biology of toxin production is revised and an outlook on…
Mehr
CHF 128.95
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Sainz, María J. (Hrsg.)
- ISBN: 978-3-11-033361-9
- EAN: 9783110333619
- Produktnummer: 18836437
- Verlag: Gruyter, Walter de GmbH
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2015
- Seitenangabe: 197 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 2'004 KB
- Auflage: 1. Auflage
- Abbildungen: 150 Schwarz-Weiß- und 50 farbige Abbildungen, 200 Schwarz-Weiß- Tabellen, 50 Schwarz-Weiß- Fotos, 100 Schwarz-Weiß- Zeichnungen
Über den Autor
Prof. Luis M Botana and Prof. María J Sainz, Universidad de Santiago de Compostela, Lugo, Spain.ela, Lugo, Spain.
18 weitere Werke von Luis M. (Hrsg.) Botana:
Bewertungen
Anmelden