Off-Flavors in Aquaculture
Off-Flavors in Aquaculture discusses types of off-flavors, analytical detection methods for off-flavor compounds, and pre-harvest and post-harvest management practices for preventing and dealing with off-flavor in aquaculture products such as catfish, shellfish, shrimp, tilapia, and trout.
CHF 144.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Schrader, Kevin K. (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-8412-3821-3
- EAN: 9780841238213
- Produktnummer: 22673855
- Verlag: Amer Chemical Soc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2003
- Seitenangabe: 280 S.
- Masse: H23.8 cm x B15.6 cm x D1.9 cm 515 g
- Auflage: Parental Adviso
- Reihenbandnummer: 848
- Gewicht: 515
4 weitere Werke von Agnes M. (Hrsg.) Rimando:
Bewertungen
Anmelden