Produktbild
Albert Ibarz

Introduction to Food Process Engineering

Ebook (PDF Format)

Consumer expectations are systematically growing, with demands for foods with a number of attributes, which are sometimes difficult for manufacturers to meet. The engineering processes that are needed to obtain top-quality foods are a major challenge due to the diversity of raw materials, intermediates, and final products. As in any other enterpris

CHF 107.70

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Barbosa-Canovas, Gustavo V.
  • ISBN: 978-1-4822-1966-1
  • EAN: 9781482219661
  • Produktnummer: 31849748
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 722 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 18'963 KB

7 weitere Werke von Albert Ibarz:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.