Food Process Engineering and Quality Assurance
This new book, Food Process Engineering and Quality Assurance, provides an abundance of valuable new research and studies in novel technologies used in food processing and quality assurance issues of food. The 750-page book gives a detailed technical and scientific background of various food processing technologies that are relevant to the industry.The food process related application of engineering technology involves interdisciplinary teamwork, which, in addition to the expertise of interdisciplinary engineers, draws on that of food technologists, microbiologists, chemists, mechanical engineers, biochemists, geneticists, and others. The pro…
Mehr
CHF 52.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Carvajal-Millan, Elizabeth (Hrsg.) / Ravishankar, C. N. (Hrsg.) / Haghi, A. K. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-351-86963-8
- EAN: 9781351869638
- Produktnummer: 31321653
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2018
- Seitenangabe: 676 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 91'138 KB
- Auflage: 1. Auflage
- Abbildungen: 52 schwarz-weiße und 39 farbige Abbildungen
Über den Autor
111029490
5 weitere Werke von C. O. (Hrsg.) Mohan:
Bewertungen
Anmelden