Produktbild
C. O. (Hrsg.) Mohan

Food Process Engineering and Quality Assurance

Ebook (PDF Format)

This new book, Food Process Engineering and Quality Assurance, provides an abundance of valuable new research and studies in novel technologies used in food processing and quality assurance issues of food. The 750-page book gives a detailed technical and scientific background of various food processing technologies that are relevant to the industry.The food process related application of engineering technology involves interdisciplinary teamwork, which, in addition to the expertise of interdisciplinary engineers, draws on that of food technologists, microbiologists, chemists, mechanical engineers, biochemists, geneticists, and others. The pro… Mehr

CHF 52.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Carvajal-Millan, Elizabeth (Hrsg.) / Ravishankar, C. N. (Hrsg.) / Haghi, A. K. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-351-86963-8
  • EAN: 9781351869638
  • Produktnummer: 31321653
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 676 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 91'138 KB
  • Auflage: 1. Auflage
  • Abbildungen: 52 schwarz-weiße und 39 farbige Abbildungen

Über den Autor


111029490

5 weitere Werke von C. O. (Hrsg.) Mohan:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.